Sharp mobil cihazlar için gözlüksüz 3D geliştirdi.

Japonya'da son basın toplantısında, elektronik şirketi Sharp o izleyicilerin özel gözlük gerektirmeyen yeni bir 3D dokunmatik LCD geliştirildi "dedi.
Sharp paralaks engelleri kullanarak gözlük gerek kalmadan 3 boyutlu ekranlar geliştirmeyi başardı: biraz normal açısından, hem de non-geçirgen geçirgen sütunlar halinde üç boyutlu farklı açılardan bakıldığında görmek beynin görme korteksi kandırmak için kullanılır.
diğer basında tarafından belirtildiği gibi, bir endişe herhangi Sharp 3D ürün biraz bulanık görüntü sağlayan bir yanlış açı olarak düzenlenen olabilir. olası sakıncaları rağmen, yeni ekran - 3.4-inç geçerli maksimum boyutu ile - bir gün cep telefonları, dijital kameralar, MP3 çalarlar, ve diğer popüler taşınabilir elektronik kullanılabilir.
Sharp 2010 yılının ilk yarısında, bilinmeyen bir çıkış tarihi ile no-gözlük 3D ekran seri üretimine başlamayı planlıyor. Japon elektronik şirketi kendi ekranlarında% 50 3D-2012 öncesi etkinleştirilebilir kadar inanmaktadır.

Bu Sharp gelişme, ama gibi çok fazla denemek ve 3D içerik seyretmek iş haline gelebilir endişe duyuyorum.
Sanayi beklediğini 3D ürünlerinde önemli bir ilgi, ancak tüketiciler izliyor içeriği ise özel gözlük ilgi eksikliği bildirdin. derin cepler ile tüketiciler için, tasarımcı gözlükleri 2010 yılında kullanılabilir olmasını bekliyoruz. Birçok şirket zaten 3DTVs Kuzey Amerika'da, 3D Blu-ray oynatıcılar büyüyen bir ilgi ile de var.
son altı ay bir şey olduğu ortaya çıkarsa, bu tüketicilerin 3D ürün lansmanları ve pazarlama 2010 ve 2011 boyunca bir patlama bekleyebilirsiniz's. 3D teknolojisinin maliyeti büyük olasılıkla olarak sanayi gelişir yüksek kalacağını, ancak tüketicilerin seçim için bir ürün daha geniş görmek mümkün olacaktır.
Mantolama Gebze - Gebze Halı Yıkama - Gebze Mantolama - Halı Yıkama Gebze