İlk 3D TV Manchester United-Chelsea Maçı ile Başlıyor.

SKY 3D TV ilk programı:
Manchester United-Chelsea Maçı

TV üreticileri olan medya devleri, bunların 3 Nisan'da kendi 3D Sky TV kanalı başlatılması olacaktır duyurdular 3 boyutlu görüntüleri, Sky, görüntüleyebilmektedir TV'ler yaratma yükselişi ile.

Sky 3D kanal hiç bir Avrupa yayın bu tip sunacak ilk kanal olacak. İster onları veya bir fan, program ilk Manchester United ve Chelsea arasında bir futbol maçı içerecektir vesilesiyle işaretlemek için.

Önce, özellikle bizimle olan bize 3D görüntü görünümü sağlayacak bir 3DTV ihtiyacınız olacak birçok 3D Kanallar vitrine olacak Sky 3D Kanal muhtemelen zaman biraz sürecektir.

Şimdi, eğer 2.000 £ var olmayan bir 3DTV üzerine henüz dışarı sıçrama, daha sonra bu İngiltere genelinde halihazırda 1.000 'den pub ve İrlanda kanala kaydoldunuz bildirilmiştir yedek için. Bu yüzden eğer şanslı kim yakın size tüm 3D ihtişamıyla kısa Manchester Vs Chelsea izliyor olabilir o kadar anlaşma imzaladı bir pub var birkaç konum. Cumaya Kalsa izle

3 Boyutlu Televizyon Çekilişi

3D Televizyon bilgilendirme sitemiz 3 kişiye 3 boyutlu televizyon veriyor. Üstelik Katılım ücreti ve her hangi bir prosedür olmadan. Tek Yapmanız Gereken BURAYA tıklayarak altta açılacak formu doldurmak.

Çekilişe Katılım Formunu Görmek İçin Tıklayınız

Google televizyon da devrim planliyor

Google TV, Googletv New York Times, Google'ın raporlarına göre eğlence, internet bağlantısı ve kullanıcı uygulamaları yeni bir formu, Intel, Sony ve Logitech ile ittifak yaptı

SAN FRANCISCO (Reuters) - Google, Intel Corp ve Sony Internet yeni bir sınıf etkin kod çözücüleri televizyon ve geliştirmek için, bir gazete haberine göre çalışmaktadır.

Proje, Google TV olarak bilinen, Google Android yazılımı, şu anda bazı akıllı telefonlarda kullanılabilir, New York Times gazetesinde yayınlanan bir rapora göre, girişim hakkında bilgi sahibi olan kişiler gerekçe göstererek temel birkaç ay ve itibaren yürütülmeye .

Logitech International ayrıca katılan ve küçük bir klavye gibi çevre birimleri, gelişmekte.

Rapora göre, ortaklarının televizyonların içine heyecan gibi uygulamaların kullanımını kolaylaştırmak ve Google TV ile yeni uygulamaları oluşturmak için yazılım geliştiricileri çekmeyi umuyoruz.

Girişimler Google, Intel ve Sony hemen temsilcileri ulaşmak.

Çadır 3D 2011'de izle

Çadır filmi 3D izle - mek isteyenler için Büyük fırsat. ilk defa türk sinema filmi 3D olacak. izlemenizi tavsiye ediyoruz. İnternetten de izlenebilecek olan çadır filmini herkez 4 gözle bekliyor.

ÇANAKKALE Savaşı'nı ilk kez 3 boyutlu olarak beyazpedeye taşıyacak 'Çadır' filminin çekimleri haziran ayında başlıyor. Arşiv görüntülerine dayanılarak çekilmesi planlanan filmin yapımı 1 yıl sürecek. Filmin en önemli özelliği, dünya çapında gişe rekorları kıran 'Avatar'da uygulanan 3D teknolojisinin bire bir aynısının kullanılacak olması. Yapımcılığını Hasan Ali Yenilmez ile üstlenen Feridun Nevzat, hem senarist hem de yönetmen koltuğunda oturuyor. 3 milyon euro (6 milyon TL) bütçeli filmin, 1 Mart 2011'de vizyona girmesi planlanıyor. Filmin konusu özetle şöyle: Çanakkale Savaşı'nın kayıp şehitlerinden olan dedesinin savaşta kullandığı eski çadırın gösterdiği gizemli yolu izleyen Elif ve arkadaşları, tarihe 3 boyutlu bir yolculuk yapacak.