3D Monitor: LG Full HD, Sony 3D, Hyundai W220S, W240S

LG Full HD

Bu bir ekran 3 boyutlu yüksek çözünürlük (Full HD) birinci dünya tam olarak görülebilir. Ekran boyutu 23-yüksek görüntü kalitesi ile inç neredeyse 3D ekranları piyasada bugün satılan kıyasla iki katına. LG kullanıcıların kolayca 2D ve 3D arasında geçiş sağlamak için entegre. LG yeni ürünler görüntüleri "gerçek hayat getirmek için bu tür içeriğin gelişimini teşvik umuyor. Ancak, havayolu belirli parametreleri ve ürün fiyat ilan etmemiştir. LG 3D Full HD ekran Önerilen piyasada önümüzdeki yılın ikinci yarısında satışa sunulacak.

Sony 3D

Sony 3D modelleri izleyiciler özel gözlük desteği olmadan her açıdan 3D görüntülerin tadını izin verebilir. Ekranın Shape da özellikle kötü değildir, o, böylece kullanıcılar tüm açılardan 3D görüntüleyebilir silindir (çap 13cm) vardır. Ancak, ekran bu görece dar kullanarak kapsamında, daha sergi veya Kamusal alanda tanıtımı için bulunan uygun görünüyor. Ayrıca ekran 3D ise, Sony de çabaları 3D LCD TV, geliştirmek ve gelecek yıl başlatılması bekleniyor. Ayrıca, şirket aynı zamanda geliştirme desteği cihazın PlayStation 3 oyun el, dizüstü bilgisayar ve donanımları Vaio Blu-işveren tarafından ray üzerinde 3 boyutlu görüntüleri katılır.

Hyundai W220S, W240S

Ama diğer adlar çok 3D cihazlar alanında, ancak Hyundai, Güney Kore ve garip olan derhal Avrupa pazarında iki model 3D: W220S 22-inç ve 24-inç W240S başlattı. W220S orijinal çözünürlüğü 1680 x 1050 piksel, 5 ms tepki süresi ve 500 Euro sattı. O 1920 x 1200 piksel, 6 ms tepki süresi ve 1.400 Euro orijinal çözünürlükte W240S. Her iki ürün membran ile 3D teknolojisi kullanıyor ve polarize 3D gözlük.

Yıl ortası tahmini, 3D TV resmen Güney Kore Full HD standardında yayınlanan olacaktır. Korece Komitesi Telekomünikasyon (KCC), bu teknoloji transferi için lisans için bir plana göre erken 2010 yılında ve verilecektir programın ilk 3 boyutlu televizyon ortasında yayın olacak. Kore, Japonya ve İngiltere'de test hizmetleri benzer yerine uydu aracılığıyla karasal ağlar üzerinden 3B içerik geliştirecektir. Müşteriler bir kutu kod çözücüleri satın (set-top box) ayrı ayrı ve içerik dağıtım şarj olmadan orijinal karikatür değil tamamen olacak olacaktır.