Toshiba 3D Tv Fiyatları

İkinci boyuttaki kâr pastasını yiyip bitiren teknoloji firmaları, gözlerini üçüncü boyuta dikti. Toshiba'nın çok iddialı olduğu 3D teknolojisi nasıl çalışacak?

Üç boyutlu teknolojiler hiç de yeni değil, ancak geçtiğimiz yılın en çok konuşulan filmi Avatar sayesinde tüm dünya bu sistemi yeniden tanımaya başladı. Sürekli popülerleşen üçüncü boyut, bakir bir pazar arayışında olan teknoloji şirketlerinin de ilgisini çekti.

Sony, LG ve Panasonic'den sonra Toshiba'da 3D TV ve ürünlerin satışına başlayacağını açıkladı. İngiltere'de gerçekleşen HD ve LED TV konferansında konuşma yapan Toshiba yetkililerinin, 3D Ready televizyonları hakkında oldukça iddialı olduklarını bildirdi.

Filtreleme teknolojisiyle daha net görüntü vaad ediyorlar

Yöneticiler, ürünlerini önümüzdeki eylül ayından itibaren satışa sunacaklar. Toshiba televizyonlarında kullandıkları 3B teknolojisinin, rakiplerinden çok daha farklı olacağını iddia etti.
Üç boyutlu filmlerde oluşan hafif bulanık görüntü, şirket yetkililerinin açıklamasına göre Toshiba TV'lerde bulunmayacak.

Firmanın Avrupa Pazarlama Müdür Yardımcısı Olivier Van Wynendaele, ürünlerinin polarize filtre kullanacaklarını bu sayede 3B yayınlarda çok daha kaliteli ve net bir görüntü elde edeceklerini açıkladı. Fiyat Olarak; 6000-12000 TL arasında olacak gibi görünüyor.