PUMA PHONE Gorucuye Cikti - Cep Telefonu

Şimdi, burada spor meraklı's a yakışıklı - PUMA TELEFON - Puma phone. Bu aygıtı dışarıda onu seviyor ve bir spor aracı olarak iki katına () kiralama speedo örneğin. PUMA telefonun arka yüzünde güneş paneli ve bir dostu kutusu yeşil düşünüyor.

PUMA Dikkatimizi çeken yakalanan bir teaser site birkaç gün geri gönderildi. Perde şimdi kaldırıldı oldu. PUMA TELEFON PUMA ve Sagem tarafından geliştirilmiştir (bir süre isim, sen mi?) Duymadım. Çok doğa dostu ve kullanıcısı geri şekli içine çok yardımcı olacaktır




Biz ne ile uğraşıyoruz bakalım - PUMA TELEFON puma phone 102 x 56 x 13 mm tedbirler ve çünkü bir telefon kocaman bir levha ile çalışmaz hangi harika 115 gram ağırlığındadır. Cephesinde, bir 2,8 inç QVGA dokunmatik ekran, ve arka - bir 3.2 megapiksel kamera LED flaş ve şarj göstergesi ile bir güneş paneli ile. Genel olarak, gözlük çok Samsung S7550 Blue Earth anımsatır.

Zaten, ama bisiklet speedo belirtilen bir çalıştırmak izci de (her ikisi de GPS alıcısı's), bir adım sayar ve hatta bir yelken pusula. PUMA TELEFON ayrıca herhangi bir iş için gerekli bir müzik çalar, FM radyo ve kronometre, aşımı paketleri.

Simgesi mesajlaşma ve video arama dokunmak ve tutacak bir tırmalamak pikap app's, bunun sadece eğlence için. Bu bizim dikkatini çekti "alaycı hesap makinesi"'s - bu ve "on-demand dijital kedi olsa". Kedi arada Dylan adlandırılmıştır.


Geri gözlük (veya PUMA olarak onları aramak, "geeky" ve PUMA TELEFON 7,2 Mbps HSDPA ve 2,9 Mbps HSUPA, bir 880 mAh Li-bekleme ve 5 350 saat için iyi Ion pil vardır "ek" şeyler), konuşma süresi ve müzik çalma 24 saat saat.

Bağlantısı Bluetooth 2.1 EDR tarafından, bir 3.5mm ses jakı, microUSB bağlantı noktası, A kapalı yuvarlanır-GPS desteği ve microSD kart yuvası.

UI PUMA telefonda bir atlıkarınca ve agrega medya içerik hizmetleri dayanmaktadır ve canlı spor yayınları çeker.

Bizim canlı fotoğraflar ve eller atın gösterim buraya.

PUMA TELEFON operatörleri den daha fazla Avrupa ve PUMA mağazası Nisan 2010 tarihinde başlayan online sunulacak. Bu tasarruf 400 € zaten?