Panasonic 3D TV

Panasonic 3D HD TV
3D Panasonic Viera TV: Panasonic, High Definition ve dijital tüketici elektroniği ürünlerinde lider ve RealD, sinema, ev ve profesyonel uygulamalar için 3D teknolojisinde lider bir teknoloji tie-o kadar tüketiciler olan Panasonic'in Full HD 3D Viera satın sağlayacaktır duyurdu TV'lerde yüksek kaliteli bir Full HD 3D görüntüleme deneyimi RealD Aktif Perde Cam Teknolojisi ve 3D içerik stereoskopik RealD Biçim kullanan teslim yeti ile zevk. Şirketleri de birlikte yeni nesil teknolojileri 3D inceleyen bir daha da yüksek kaliteli bir kullanıcı deneyimi sağlamak değerlendirmek için çalışacaktır.
Panasonic 3D TV gerçek HD 3D deneyimini sunar
"Panasonic'in tescilli 3D Plazma ekran paneli teknolojiler, yeni 3D Gözlük RealD's Teknolojileri dayalı olan Panasonic 3D VIERA TV sahibi müşteri için şaşırtıcı sürükleyici Tam HD 3D deneyimi çoğalır," teameddir Yoshiiku Miyata, Genel Müdür, Panasonic Corporation dedi . "Biz mutluyuz ziyaretçiler için CES 2010 de Panasonic standında, 3D yayın RealD Biçim güç tarafından desteklenen heyecan verici Full HD 3D görüntüleme deneyimi bu tür teslim edebilmek için."

RealD Biçim ve Panasonic Viera 3D TV
"RealD Biçimi Panasonic RealD eşleştirilmiş-Viera HDTV'lerin kişi 3D içerik evlerinde bugün HD set üstü kutu kullanarak yüksek tanımlı dünya çapında erişim sağlayacaktır etkin," Michael V. Lewis, Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su RealD dedi. "Bu 3D iki lider firmalar arasındaki bu ittifak teknolojisi tüketiciler için heyecan verici bir ev eğlence seçenekleri yeni bir döneme kapı açacak eminim."

Panasonic HD 3D TV Konaklama
RealD biçimlendirme yan tescilli bir sürümünü yana tek bir kanal içine sol ve sağ göz göz 3D görüntü akışı multiplex teknolojileri özel bir takım kullanır 3D biçimidir. RealD formatında yüksek tanımlı 3D 3D içerik sunma kapasitesine sahip ekran tipi etkin bugünün HD altyapısını kullanarak. Bu yeni teknoloji sayesinde paylaşımı ilişki, her iki firma 2010 yılında hızla Full HD Panasonic 3D TV başında genişleme hızlandırmak için, yüksek kaliteli 3D deneyim tüketicilere dünya çapında kullanılabilir duruma sürdürmektir.