Giyilebilir Bilgisayar 3D Görüntü Bir Mucize


Giyilebilir bilgisayarlar, 3-D görüntüler ve "çok amaçlı aşı önümüzdeki 10 yıl içinde, think tank SKorea bir devlet tarafından işletilen bir anket günlük faaliyetleri değiştirmek için beklendiğini söyledi.

Anket, Kore Enstitüsü S & T, Değerlendirme ve Planlama (KISTEP) tarafından yürütülen, günlük hayatımızda bir devrim meydana getirmek olabilir 10 anahtar gelecekteki teknolojileri yer.

Ayrıca tıbbi robotlar, gen tedavisi, ev sağlık sistemleri ve taşınabilir solar-hücre pil 2020 yılında pazara ulaşacak gibi ürünler öngördü.

Ankete göre, orta, kablosuz elektrik sistemi ve so-eko denilen enerji sıfır mimarisi, gelecek yıllarda yaygın kullanımda olması beklenen sistem modüler gelişmiş reaktörü entegre boyutlu.

"Teknolojiler olan yolda büyük etkiye sahip olduğu 380 ürün ve teknolojiler tahmin 1.000 uzmanlar sorarak seçildi" dedi Son Seok-ho, KISTEP az bir ortak araştırmacı söyledi.

O teknolojileri uzmanları tarafından çapraz başvurulan ve insanlar ve gerçekten çok iyi 10 listesi ürünleri hedef yıl yapılmış olabilir tüketiciler tarafından satın alınmak temsil gibi ürünler kullanmalısınız işletmeler tarafından kesilmiş aldı dedi.

"Anket MIT yıllık Gelişen Teknoloji inceleme ve 5 'bu global teknoloji sektöründe referans olarak kullanılan IBM'in' Sonraki 5 benzer," Son dedi.