Sony 3D Dongle & 3D IP TV hizmeti

Sony Avustralya olan Avustralya pazarında TV pazar payını geri pençe, artık tüketici bir Sony Bravia 3D olduğu indirme ücretleri kullanıcıların pahalı olabilir bir IPTV hizmeti yükseltme savunuyorsun çalışıyoruz.
Ve Samsung ve Panasonic aksine olan TV programı 3D Sony yerleşik gelecek tek bu olmayacak bir tam 3D model ve TV yayın yapacak Temmuz 2010 kadar. 3 ay kadar sonra Samsung'un kendi sunan başlattı.

Ayrıca, tüketicilerin satın 2D modeller 3D yeni bir Sony 3D dongle ile yükseltilebilir savunuyorsun bu TV'nin üstüne oturur.

Nintendo Wii Infra Red denetleyicisi gibi, TV'nin arkasındaki özel bir bağlantı noktasına Sony 3D bar bağlar. 3D Daha sonra yükseltme 2D TV.

Bir işlev Bugün Sony, Avustralya,% 35 olan bu ayın başlarında slip aynı zamanda öncelikle zaman ya bir bilgisayara yüklenen ücretsiz içerik için 15 yeni IPTV Kanallar yayımlanan Avustralya TV pazar paylarını görünce Foxtel kaydedici, medya merkezi veya Sony HDD Player.

"Bravia Internet Video" hizmeti doğrudan televizyon's menülerden 15 online kanallara erişimi sunacak. Erişim tüketiciler bir Ethernet kablosu yoluyla geniş bant bağlantı için televizyon bağlamak gerekir almak için.

Kanallar arasında olan Yahoo! 7 ve SBS sunuluyor, kanallar YouTube, Kablolu ve Billabong içerir.

Colin O Brien IceTV ve Genel Müdür bir 1 saatlik TV programını 700MB ve 1GB arasında 2 saatlik HD film 6GB kadar çalışan çalıştırın söyledi. Kim 100 $ üzerinden içerik için ödeme yapmanız yeterli olabilir onların geniş bant yardımı aşar "Tüketiciler" Obrien Said.

Şu anda Optus, Telstra ve Vodafone ücret 0,15 $ sent bir tüketici onların genişbant planı aşıyor. Bir 750GB download Bu ek bir 112 $ film veya TV programı mal olacak.

Kısaca Telstra olan tüketicilerin Sony sunuyor artı ve Telstra için özel olacak eğlence içeriği spor aynı içeriğe erişmek için olanak sağlayacak yeni TBox başlatmak için uçlu olduğunu. Temel fark, Telstra uzakta kendi hizmeti almak tüketiciler için ücretsiz genişbant vermek için ayarlanmış olacak.

Bugünün lansmanında onların tüketici ürünleri bölümü, Toby Barbour, bir Sony Türkiye Genel Müdür Yardımcısı şirketin line-up 3D TV'lerin Avustralya Temmuz 2010 yılına kadar ulaşmıyor söyledi. Bu da şirket için 2010 Futbol Dünya Kupası Güney Afrika olan Sony tarafından sponsor ediliyor yararlanmak için geç olacak.

Geleneksel Futbol Dünya Kupası talep oluşturur düz panel TV ve kayıt cihazları.

Şirket, şu anda sadece, hangi 3D tam entegre vardır LX900, ve diğer iki modelleri, HX800 ve 900 olan isteğe bağlı bir aksesuar ile 3D görüntüleyebilirsiniz bir modeli planlandı söyledi.

Sony Avustralya MD Carl Gül ünü Sony'den hattı düşen TV, Dijital Kamera ve Blu ray satış iddiaları nedeniyle bu IPTV hizmetlerinin önemli bir hizmet olmasıdır.

Gül neden 2010 Dünya Kupası'nda Sony tarafından üzerinde 500 milyon $ dolar ayarlamak için sponsor olduğunu sonrasına kadar 3D Buz stok can't get açıklamak için reddetti. Ne bilinmektedir Sony Avustralya 2010 yılı ikinci yarısına kadar yeni TV modelleri ve Blu-ray oynatıcılar ve 3D içerik holding back olmasıdır.