3d PS3 Blu-ray Geliyor

Yaz 2010: 3D PS3 Geliyor

Birkaç CES gösterir ve büyük basın duyurulardan boyunca, hevesle bir 3D oyun sadece kabil konsol içine, ama gelecekteki PlayStation 3's aşağıdaki biz edilmiştir 3D Blu-ray içerik. Biz PS3 resmi 3D Blu-ray spec biliyorum, ama bu noktaya belli oldu ne zaman ve nasıl, biz alırsınız o evde 3D içerik.

Son röportajda, SCEA Donanım Pazarlama Müdürü John Koller birkaç daha somut bilgi verdi. Kimsenin sürpriz, 3D yeteneği yeni 3D Sony Bravia televizyonların serbest bırakmak için zamanlanmış ediliyor. Bu hedef tarih yaz 2.010, ve Koller bir yazılım güncellemesi sonra 3D olarak varolan tüm PS3S açmak için yetenekli konsolları çıkacak diyor.

Koller de, ancak, "tüm PS3 birimleri evleri var ve pazarlar ayrı firmware güncellemeleri ile stereoskopik 3D oyunlar gibi 3D tr filmler oyun edebilecektir notlar - diğer platformlar yapamıyoruz bir şey." İkinci bir yazılım güncellemesi 3D Blu-ray, idare edecek olsa PS3's 3D Blu-ray kesin bilgi yetenekler hâlâ taslak vardır.

Diğer şirketler, en önemlisi de Panasonic, iddia HDMI 1,4 3D Blu-tam çözünürlükte ray oynatımı için gereklidir. Ancak CES 2010 de Sony temsilcisi 1080p için her gözün mümkün olacak bir yazılım güncellemesi ile
http://3dtelevizyon.blogspot.com/ 'a söyledi PS3 sadece şu anda, HDMI 1.3 sahiptir.