Philips 3D Modeli WOWvx

Philips öncülük nedir?
3D TV ekranından Philips'in serisi WOWvx, çünkü ne insanlar onlara çağrı görünüyor adlı olmuştur onları - WOW! Philips 42-3D6W02 sıradan bir LCD HD TV görünüyor ama ekran tüm 3B olduğunu. Siz ekranda bir 120 derecelik açıdan bakabilirsiniz ama eğer sıfır açıyla ekran ileriye bakmak en iyisi görünüyor. Görüntü kalitesi gerçekten çok ama çok 2D HD TV en iyi şekilde mükemmel değil iyidir.

3D TV filmleri iki tür
İşte, gerçek 3D üretilen filmler, 2D ve 3D filmleri çevrilir izleyebilirsiniz film iki türü vardır. Orada görüntü kalitesi hafif bir sifference ama biz bu teknolojiyi tüm yeni ve daha geliyor olduğunu unutmamalıyız! Yine de, güvenilirliği var.

3D TV ve Ticari ekranları
Çünkü teknoloji yeni ve sıradan bir millet için pahalı Philips 'dijital signage'-pazarda ve Philips 42 hedefliyor-3D6W02 böyle bir TV ekranında merkezleri ve restoranlar gibi kamu alanları için tasarlanmıştır. İnsanlar aslında eğer 3D bir reklam izlemek için sever!

Philips yeni HD 3D TV - fiyat?
Peki sizi etkilemek için, ve kesinlikle mal olacak etkilenmemesi mümkün? Büyük 40 yaklaşık 12.000 $ ve küçük boyutu 20 3.000 $ için dağıtılmaktadır satılmaktadır. Ama eğer ödül bekleyebilir dersin sonunda herhangi bir sıradan TV yerde bugün satışa gibi olacak ...

Philips yeni 3D TV - Ne zaman gelecek?
Zaman Yeni Philips 3D TV mağazalarında mevcut olacak? Yeniliklerden haberdar azından belki 2010 Tek 2009 yılında, satın edebilecektir. Ama sonra her şeyin tarih olacak! Eğer cesaret İnan ...