LG Mini Yeni 3-Way Sync- 3 Yollu Senkron Telefonu

LG örtüsünü açmak dünya 'ilk 3 Way Senkron Özellik Telefon MWC 2010 de
LG Mini sahiptir gerçekten Kalın Paket Özellikleri, Mobil, PC ve Web İçeriği ve kolay erişim arasında sosyal ağ siteleri sorunsuz senkronizasyon dahil
BARCELONA, 16 Şubat 2010 - LG Electronics (LG), global bir lider ve mobil iletişim teknolojisi yenilikçi, dünya `nin ilk telefon özelliği, 3-Way Sync servis desteği olan yeni LG Mini (LG GD880) görücüye vardır Mobil Dünya Kongresi'nde. Mobil fuar Şubat Barselona İspanyolca city 15'inde başladı ve 18. devam edecek.

Derinlemesine Ölçme 10.6mm ve sadece 99g ağırlığında, LG Mini, LG Hava Sync adı verilen LG 3-Way Sync hizmeti dahil olmak üzere üstün özellikleri bir dizi sahiptir. Bu yeni nesil mobil teknolojisi, kablosuz ağ üzerinden bilgi PC'lerini depolanır ve tarayıcı geçmişi ile telefonlarda kullanıcıların sürekli senkronize veri, bu fotoğraf gibi içeriği, video klipler, takvim ve telefon kitap güncellenebilir ve erişim sağlanması sağlar her zaman. İlk özelliği telefonu olarak LG Hava senkron, bulut bilgisayar şimdiye kadar akıllı sadece mevcut bir form destek LG LG Mini pazarında önemli buzz oluşturmak için bekliyor.

"Biz bir bilgi yaşamak odaklı toplum veri ve içerik büyük miktarlarda her yere dağılmış olan. Bu nedenle, bir gelecekte mobil pazarda büyük savaş veri yönetimi teknoloji endüstrisinde olmak, kesintisiz odaklanarak büyük olasılıkla Farklı cihazlar arasında erişim, "Dr Skott Ahn Başkanı ve CEO'su LG Electronics Mobil İletişim Şirketi söyledi. "Biz LG Mini, bu eğilim karşısında eşsiz LG Hava Senkron hizmet ile teknolojik entegrasyon sunar geliştirdik."

Kullanıcıların kişisel tercihler ve bilgi sekmeleri, LG Hava Senkron üç şekilde çalışır uyum. İlk, Tarih Sync fonksiyonu sayesinde, telefonun tarayıcı 100 en son güncellenen web sitelerinin kullanıcıları ile onların PC, kullanıcıların tam web sayfasına nerede bırakıldığı dönmek için izin ziyaret etti. İkincisi, Kişisel Bilgi Yöneticisi (PIM) aracılığıyla kullanıcının bilgisayara aktarılabiliyor Senkron işlevi, irtibat bilgileri ve LG Mini günlük planlar. Bile kullanıcılar kaybetmek veya önemli veriler hala onların PC üzerinden erişilebilir olacak onların telefon, yanlış yere koymak. Son olarak, R-Click fonksiyonu, resim ve bilgi `PC'ler anında LG Mini aktarılabilir kullanıcılar, olabilir Bir web sitesinde herhangi bir resmi anlamı ile LG Mini` duvar kağıdı s farenin sadece basit bir tıklama ile.

Piyasadaki en küçük ve en ince 3.2-inçlik tam dokunmatik telefon bugün, LG Mini da hızlı web tarama ile gelir ve hızlı daha büyük bir kullanım kolaylığı için e-posta fonksiyonları itin. Aynı zamanda onların arkadaşları için ne kadar vardır sürekli güncellemeleri almak güçlü SNS özellikleri sayesinde kullanıcılar kolayca temas Facebook ve Twitter gibi sosyal ağ siteleri üzerinden online arkadaş ile devam edebilirsiniz.

Onun küçük çerçeve ile LG Mini ayrıca 5,0 megapiksel kamera, Wi-Fi, A-GPS, FM radyo ve 7.2 Mbps HDSPA sahiptir. LG Mini Europe Mart, diğer piyasalar tarafından takip sunulacak