Sony 3D sinema getiriyor

Sony doğrudan oturma odasına 3D sinema getiriyor: üreticiler 3D BD oynatıcı hazır ev sinema sistemleri, yeni serisi sundu, BD oyuncular salonu 3D, son olarak, bir yazılım güncellemesi hazır önce bir BD oyuncu bile 3D getirmek.

Sony, size oturma odasında doğrudan kullanıcılara 3D film ve konser play sağlayacak oturma odası için cihazların bir dizi başlatmaya hazırlanıyor. Önce, kim BluRay BDP-S470 iPhone ve iPod Touch tarafından (aynı zamanda uzaktan kumanda) sahip bir yazılım güncellemesi ile 3D içerik oynamaya başlar. Zaman, bu doğal olarak en son 3D için, Sony Bravia LX900 gibi hazırlanmış bir TV izleme.

Sony yakında 3D BluRay Hazır, geri 3D içerik oynamaya hazır bir dizi yeni sunacak: Bu modeller BDV-E370, BDV ve BDV-F500-F700, uzaktan kumanda, diğer şeyler arasında, iPhone. Sony yandan da bir BD oynatıcı Internet ve bir ses sistemi 2.1 veya 5.1 ile birlikte yerel ağa bağlı içermektedir 3D yeni ev sinema sistemleri sayımı oturma odası için geliyorlar. Kim daha kompakt sistemler 2,1 Sony BDV-F500 masa veya duvar ve BDV uydu hoparlörler, iki hoparlör ve bir ultra kat ana ünite ışıklı ile F700 model sunuyor tercih kullanıcılar için.

Sony sistem 5,1 modelleri BDV ve BDV-E370-IZ1000W, hatta Bravia Internet Video teknoloji ile yeni nesil 3D dijital oturma odası için bütün cihazlar Sony "Monolithic Tasarım sunan web film akarsu play donatılmıştır : kaliteli malzeme ile inşa tüm yüzeylerin ve uyum ihtiyatlı oturma odasında zarif bittikten sunuyoruz.