Sony MEA 3D Ev Eglence Ürünleri Tanıtıyor

Sony Çarşamba günü Orta Doğu ve Afrika için pazar üç boyutlu yeni nesil ev eğlence ürünleri tanıttı ve bölgedeki LCD TV segmentinde yüzde 30 pazar payı başına yakalamak için umuyordu.
Japon elektronik devi bölgedeki 3D ürünleri Bravia LCD TV, Blu-ray Disk ürünleri, Vaio bilgisayarlar, dijital kameralar ve Playstation3 - tüm 3D Temmuz ayında bu yıl dışarı atılır.

Biz 2.009 göre iyileşme belirtileri görmek ulaşılabilir "çok bizim için ve büyüyen pazarda önemli Bu bölge. Geçen yıl pazar payımızı LCD segmentinde fazla yüzde 20 ve bu yıl yüzde 30 idi," Osamu Miura, yönetmek yönetmen, Sony Körfezi, yeni ürünler unveiling sonra Khaleej Times gazetesine verdiği demeçte.

Sony Körfez yüzde 100 Sony Corporation'ın iştiraki ve Orta Doğu ve Afrika için bölgesel karargahı olduğu bölgeler.

Miura şirketin yıllık geliri bölgeye Mart 2010 sonuna kadar 1.5 milyar dolarlık ulaşacak bekliyor. "Zaman kriz bile biz 2.009 gelirleri yüzde 10 daha yüksek 2.008 basinadir olarak büyümekte," diye ekledi.

O sürmekte olan Dubai Alışveriş Festivali, geçen yıl çok daha iyi olduğunu söyledi. "Bizim beklentilerinin üzerindedir" dedi.

3 ile büyük başarı-D film Avatar gibi tüm elektronik üreticileri teknolojiye kick bir yolu olarak görünümlü satın almanın yeni bir dalga başlangıç vardır.

"Açıkçası, 3D zaten sinemacıların hayal gücünü, içerik yaratıcıları ve yayıncıları. Sony zorlamaktadır doğrudan 2010 yılında 3D film, oyun ve spor etkinlikleri, tüm, ile tüketicilerin evlerine sihirli getirmek taşınıyor, Miura söyledi.

Orta Doğu'da, E gibi kablo televizyon servis sağlayıcılar-vizyon, ORBIT SHOWTIME ve yayıncıları Al Jazeera gibi eğlence teknolojisinin en son sağlama buketi yükseltme ve şirketleri ile aktif bir tartışma bulunmaktadır 2010 yılında 3D Orta Doğu evlerine getirmek için .

Humaid Rashid Sahoo CEO'su E-Vizyon, şöyle dedi: "3D yayın ve 3 boyutlu televizyon ev eğlence dünyasında gelecek yeni bir standart oluşturacak. Ağımız yeteneği 3D yayın servisi, biz zamanında hangi başlatacağını sağlamak zorunda pazar hazır ve uygun içeriğin yer olup olmamasına bağlı şekilde. "

"E-Vision her zaman ve başarı için hiç şüphesiz en büyük kredi müşterilerimizin bağlı olduğunu kim bizden iyi beklediği UAE son TV yayın teknolojisi başlatmak için inisiyatif aldı."

Playstation3 ve küresel yüklü üssü Orta Doğu'da yarım milyon adet ile yaklaşık 30 milyon adettir. Sony firmware güncellemeleri 3D stereoskopik oyunlar ile Playstation3 birimleri uyumlu hale sağlayacaktır. Ve ayrı bir firmware güncellemeleri ile, onlar da 'ile uyumlu olacak Blu-ray 3D' diskler.