Fujifilm Finepix Real 3D W1 Fotograf Makinesi

ileri 3D dijital fotoğraf makinesi çarpıcı 3B ve çığır açan dijital 3D baskı teknolojisi kadar, bu toplam 3D görüntüleme sistemi sizi ve zevk fotoğraflar şekilde değişecektir. Sadece çıplak gözle, 3D görüntüler canlı nefes kesici doğal güzelliği ve gerçekliği ile gelen bulunamadı. Görüntüleri bir kez sadece bir rüya artık bir gerçek vardı.
Yüksek Yüksek hassasiyet Lens Hizalama Teknolojisi kaliteli 3D Görüntü Yakalama

Mükemmel çözünürlük ve tanımı için beğenilen, Fujinon objektif profesyonel kameraman ve pek çok profesyonel görüntüleme cihazlarının önemli bir bileşeni seçimdir. FinePix Real 3D W1 için, Fujifilm ve Temel Atma görüntü yakalama sistemi iki Fujinon objektif ve iki CCD oluşan geliştirdiği sistem yüksek hassas mühendislik ile kompakt gövdesine entegre edilmiştir. Böylece gerçekliğin benzeri görülmemiş bir kalite ile 3D görüntü alabilir bir alüminyum döküm çerçeve sol ve sağ lenslerin hassas uyum için sağlam bir platform oluşturmaktadır.

Anlık ve Görüntü Çift Lens-CCD Sistemi Veri İşleme Yakalanan Simultane

Görüntü verileri ikiz lens tarafından yakalanan CCD sistemi RP (Real Photo) Processor 3D - tarafından bir yeni geliştirilmiş işlemci odaklama ve renk makamı parlaklık den değerlendirir tüm fotoğrafik faktörleri ve daha sonra sağ ve sol görüntüler birleştirir işlenmiş tek bir 3D görüntü. Ayrıca 3D Otomatik arkasındaki güç - Bu noktada yapan fonksiyon-ve-ateş 3D fotoğrafçılık bir gerçek! Bu işlemci aynı zamanda bağımsız olarak aynı anda aynı konuda iki farklı görüntüler çekmeye iki yakalama sistemleri kontrolü - her biri farklı fotoğraf ayarlarıyla.

Enjoy 3D Çalma Arka Kamera Monitör ve Viewer Doğum

FinePix Real 3D sistemi ile, 3D kameranın LCD ekran ve 3 boyutlu dijital görüntüleyicinin geniş LCD ekranı da görüntüleri inceleyebilirsiniz. 3D olarak çekim Çerçeve ve 3D kameranın monitör ile oracıkta onu oynatmak. Büyük ekran dijital 3B görüntüleyici tarafta, zevk ve tam etki ve 3D fotoğraflar varlığı paylaşın.