Motorola Quench Smartphone

Motorola dokunmatik için susuzluk ekran akıllı telefonlar sonra Android serbest bırakmak-Quench güç Mobile World Congress kullanılan Satisfy arıyor

Sonra dokunmatik ekranı Quench ile smartphone sanatçısını genişletilmiş Android platformu olan bağlılığını derinleştirdi Motorola vardır.

Dokunmatik ekranlı akıllı telefon, bir tutam gibi ve yakınlaştırma ve dokunmatik yüzey özellikleri sunar, aynı zamanda Blur Moto, Motorola Android olan kişileri eşitler ve mesajları organize içerik dağıtım hizmeti, güçlendirilmiş özellikleri. Yakışıklı da Adobe Flash Lite desteği içerir. Bu 2010 yılı ilk çeyreğinde ABD mevcut olacak, şirket, burada Cliq XT olarak bilinen olacak ve T-Mobile USA üzerinden sunulan söyledi.

Motor Blur eşitler rehber, mesajlar, mesajları, fotoğrafları ve daha fazlasını Facebook, MySpace, Twitter, Gmail, iş ve kişisel e-posta gibi kaynaklardan ve Last.FM - ve otomatik olarak ana ekrana teslim eder. Içeriği kullanıcı besleyen dostu akışları bilgileri düzenli olmasını yardımcı olur. Quench da Swype, bu mesajları tepki yapar ve daha kolay metin girerek bir özellik sunuyor. E-posta adresleri, telefon numaraları ve profil resimler gibi iletişim bilgileri, otomatik olarak senkronize edilir her bilgi değiştirmek online, gerek el ile güncellemek için kaldırma.

"Biz devam robot Motorola'nın portföyünü genişletmek için-destekli cihazlar, biz ne daha kolay yollar yüzünden el cihazları gelen insanların," Sanjay Jha, eş-CEO'su Motorola ve CEO'su Motorola Mobil Cihazlar ve ev dedi daha sunmayı kalır iş. "Quench Moto Blur vitrinde Motorola'nın tasarım mirasla tarafından geleneksel robot deneyimlerinden, insanlar daha fazla, müzik, web daha mesajlaşma için daha kolay bir yol veren zorlayıcı bir farklılaşma sunulur."

Medya oynatıcı Quench üzerindeki bağlantısı sadece Internet'e ancak bir kullanıcının sosyal ağlara bağlı değil. Quench müziklerini bir stil veya süre üçüncü entegre kullanıcı ve ücretsiz bir MP3 müzik mağazasından satın taraf uygulamalar Dinle Wiki, Hound Ses, GoTV ve YouTube gibi sağlayan Media Player ile kullanıcılara bağlanır. Müzik arama özelliği şarkıları bulmak kolay kılan ise kullanıcının seçtiği herhangi bir dilde senkronize lyrics.

Yakışıklı açık çağrılar çift mikrofon ve gürültü iptal teknolojisini kullanarak, sırasında 5,0 megapiksel kamera otomatik odaklama ve LED flaş ile sağlayan büyük resimler sağlar. Bilgileri online ya da cihaz içinde bulunması ses güncelleştirilir arama etkinleştirildiğinde, yalnızca İngilizce olarak kullanılabilmektedir. Kullanıcıların aradıklarını, ve söylemek telefon, rehber bulacaksınız Google web arama sonuçlarının yer veya uygulamaları başlatın dayalı kadar hizmet vermektedir.

Android Market fazla 20,000 uygulamalar ve aletlere erişim sağlar. Ayrıca, Quench 3G ve Wi gibi özelliklere sahip-Fi bağlantısı, stereo Bluetooth ve aGPS.

Cihazların güvenli bir kişisel bilgi portalı ve bulunabilir Kayıp gerekirse bile uzaktan sildim. Sonra, bir kullanıcı adı ve şifrenizi rehber, mesajlar ve önceden yapılandırılmış ağlar ve e-posta sağlayıcıları için bağlantı geri getirir.