Samsung 3DTV HD ye Odaklandi

Teknoloji hazır. Şu anda içerik. Samsung wachtverzachter sunmaktadır.

Havai fişek, DJs, şampanya ve bir göz BN eşliğinde-ers Cuma Loosdrecht içinde ince tekrar 3D elektronik Samsung CES tanıtımı yaptık. Mart ayı ortasında ilk 3DTV ve 3D olan Blu-ray oynatıcılar saklar. 7000, 8000 Fiyatlar ve süper ince televizyon Samsung vermedi setleri 9000 serisi, ama 3D ek bildirildi fiyat koyar birkaç yüz Euro. (Ayrıca 3D LCD ve plazma TV'ler sürümleri bulunmaktadır.) 3D gözlük ayrı ayrı olan daha çok satılan gereklidir.
Samsung arabası listesinde-yılında Sony ve Panasonic, 2010 yılında 3D yıl bombaladı traktör kendisini destekler. Hollywood Avatar son başarıları tüp evde 3D deneyimi için kamu yararı yaptık. Teknoloji barındırır: TV 200 Hz ve orada HDMI üzerinden Blu 3D ve 3D-ray standartları vardır. Artık yalnızca içeriği yok.

İlk başta sunan Blu-ray film 3D ve 3D oyunlar oluşacaktır. Birçok başlık henüz bu yıl var. Hollanda 3D yanı sıra TV programları hâlâ biraz zaman alabilir. Hollandalı üretici ve yayıncılara, kamu ve ticari sadece sadece HD veya açık hala çalışıyoruz. 3D ilk TV içeriği büyük olasılıkla yabancı üretici ya da yayın gelecektir. Dünya Kupası bu yaz, 3D videoları kısmen, ama ne yazık ki bu görüntü gösterilmez.

Samsung çevirici ile 3D ses içine iki boyutlu görüntüleri karşılamak için erken evlat olduğunu. Loosdrecht yılında ben dönüştürülür bu şekilde bir futbol maçı bir demosunu gördüm: etkisi de biraz komik cool. Futbol görüntü ve oyuncu uzatma için vardiyalı filtre değişti, Madurodam dan bir sahne yapım olduğu görünüyor.

Orijinal 3D görüntüler inandırıcı ve görüş açısı harika görünüyordu. Ama dürtü demo sırasında oturmak zorunda kayıtları, hangi bütün durur 3D etkilerini göstermek için getirildi seçilir olabilir. Not da ekran arkasındaki görüntüde derinlik her zaman inanmak istiyorum reklamları gibi değil ekran önce. Samsung Flat TV 3D bir metre derinliğinde benziyordu.

Ve sonra 3D gözlük. Samsung ayrı ayrı satacak. "Çünkü televizyonda herkes olacaktır mutlaka 3D," ürün müdürü. Bu mantık tamamen bana kaçar. Bana o kişilere 3D olmadan normal bir TV satın görünüyor. Bu çocuklar için ayrı bir model olduğunu 3DTV Sony gibi diğer markalar ile uyumlu olmayacaktır gözlük,,. Neredeyse sizin Philips, hangi 3DTV teknolojisini görüntüleyici gözlük ihtiyacı yoktu gelişmiş olduğu için uzun yapar. Philips buzdolabında bu teknolojiyi koymak konusunda sizi gözlük olmadan 3 boyutlu yüksek tanımlı görüntüler için arayabilirsiniz kadar.
3DTV size özellikle de kendinizi. Bu Samsung PC Hooftstraat Amsterdam'daki marka mağazası olduğunu. Eğer önümüzdeki Cuma, Şubat Sessiz için Amsterdam depoda Sony, bir gösteri verecektir 19 gelir.