Teases RIM BlackBerry Tarayıcı: Daha Hızlı JavaScript, AJAX

Blackberry üreticisi RIM, bugün açık kaynak WebKit motoru dayanan çok beklenen BlackBerry tarayıcı kapalı tamamladı aldı. BlackBerry tarayıcı uzun kendi eksikliklerini, ancak eleştirildi JavaScript ve AJAX, HTML 5 desteği ve web standartlarına uyum RIM umuduyla yeni sürümü geliştirilmiş kullanımı Apple'ın iPhone Safari ve-diğer üst ile hız o kadar getirecektir hat mobil tarayıcılar.

Research In Motion (RIM) eş-CEO'su Mike Lazaridis bu sabah şirketin son BlackBerry Tarayıcı dayalı gösterdi WebKit açık kaynak tarayıcı motoru, Mobile World Congress (MWC) Katılanlar Barselona, İspanya için endişeli.

Olarak BlackBerry Tarayıcı muhtemelen RIM BlackBerry OS en-tek yaygın Saldırı bileşenidir gün uzun bir süre gelen oldu. Çünkü mevcut BlackBerry tarayıcı yavaş That's; birçok JavaScript ağır sayfaları; belirli Web sayfaları ve okunamayacak tamamen, sadece birkaç ortak şikayetler adını vermektedir sorun vardır.

Yeni tarayıcının henüz mevcut değil ve RIM zaman bunu bekleyebilirsiniz için belirli tarihler teklif değil, ama muhtemelen geç 2010 yılında vurmak gerekir.

MWC yaptığı açış konuşmasında, Lazaridis gerçeği yeni, WebKit-sadece çok daha hızlı BlackBerry Tarayıcı JavaScript yükler tabanlı odaklanmak hızlı iken, AJAX verimli, kolları HTML 5.0 ve CSS3 ve hatta serin bir 100/100 attı destekler Hangi Web standartları çeşitli bir tarayıcı uyumluluğunu ölçmek için kullanılan Acid3 Web standartları test. (Not: Ne Internet Explorer veya Firefox, Web'in en yaygın iki tarayıcılar Acid3 test mükemmel bir puanı aldı.)

Yeni BlackBerry Tarayıcı ayrıca hem BlackBerry ve JIL Widget Widget destekliyorsa, RIM Geliştirici İlişkileri Direktörü Mike Kirkup, birine olan ve tarayıcı işlevselliğini genişletmek bazı ilginç yeni BlackBerry yaratılması-Tarayıcı-"Web tabanlı uygulamalar gitmelidir göre "ya da uygulamalar bu tarayıcıda çalıştırın.

Burada hızlı bir video eylem içinde yeni tarayıcının demo: