Panasonic Viera VT20, V20, S20 serisi: Freeview HD, 3D ve LED-arkadan aydınlatmalı TV'ler

3D burada çok hype ve birçok baş ağrısı sonra - bütün bu camlar neden değil - ve Panasonic bir TV kuruluşunun spangly yeni Blu-ray oynatıcı desteklemeye hazır olmasıdır. Sadece bu da değil, aynı zamanda arka aydınlatma, Freeview HD ve akıllı ağ yeni TV'ler bütün bir dizi vardır. Daha da heyecanlı olan Panasonic düz panel televizyonlar için yeni altın standart olarak kabul düşünüyor kendi görüntüler göreceksiniz yeni plazma teknolojisidir.

Aralığı amiral gemisi sonunda Panasonic, onun VT20 dizi. 65 ve 50 inç ekran boyutu ile bu ciddi ev sineması tutkunları hedefleniyor. Sundukları Panasonic'in dolu, 1,080-line, birçok 1080p TV'ler de hareketli görüntü ile baş olmayan-resim çözünürlüğü - önemli, taşıma ve aslında her zaman bir Full HD görüntü sunmuyoruz.

VT20 serisi ayrıca 5,000,000:1 bir doğal kontrast oranı sunuyor. Başka etkileyici sayıda 600Hz alt-alan sürücü, bebek alt seviyelerine düzeltme hareketi hedefleniyor. VT20 serisi ayrıca Freeview HD ve HD Freesat olan size güzel yeni televizyon için ücretsiz bol hi-def elde edeceğiniz anlamına gelmektedir sahiptir.

V20 yelpazesine sahiptir hem LCD ve plazma variants. Plazma aralığı 50 - ve 42-inç ekran boyutlarına gelir ve VT20 aralığı olarak tam hareket sistemi aynı 600Hz ve 1080p vardır. Ancak, 3D destekli yoksun ama THX sertifika ekler ve bir ince, titanyum çerçevesini 50mm renk profili. LCD V20 37 - ve 42-inç ekran boyutları mevcuttur ve LED aydınlatma ve maksimum izleme açısı için bir IPS panelin lüks sahiptir. Hem LCD ve plazma aralıkları Freesat HD ve HD Freeview hazır.

Eğer Freeivew HD, ama keskin konum değil suda yüzen nakit ile ise, S20 serisi size Şebeke üzerinden sataşmak cüzdan olmadan çok fazla HD izlemek için vaat ediyor. 50 - 46 - ve 42-inç plazma ekranlar ve 37 - ve 32-tüm alıcıları hizmet alma yeteneğine sahip özelliği LCD modelleri inç. Buna ek olarak, onlar, dijital fotoğraf keyfi için 2,000,000:1 kontrast oranları ve Viera resim görüntüleyici var.

Bu yeni ekranlar çoğu, aynı zamanda Panasonic'in "Akıllı Ağ ne çağırıyor destekliyoruz." Bu Viera gibi, hangi akarsu siteleri YouTube ve diğer video erişim sunuyor Oyuncular teknolojilerin bir bütün demet kapsar. Ayrıca iki TV şekilde Skype görüşmeleri ve bir kamera bağlayabilirsiniz orada bir HD film hizmet akışı ve söz veriyoruz Acetrax de geliyor çağırdı.

Hepimiz Panasonic'in son dişli bu hafta, bu nedenle fotoğraf, video ve ilk gösterim için Crave ayarlı kalmak ellerimizi almak olacak.