Her Eve Sharp 3D TV

Uzun televizyon fanlar rüyası, dünyanın ilk yüksek tanımlı TV üç boyutlu görüntüleri projelendirme ve Japonya'da 23 Nisan'da çıkacak yetenekli.

Elektronik şirketleri ev kullanımı 3D TV oluşturma konusundaki son çabalarını yoğunlaştık, ancak Panasonic'in Corp fırlatma tarihe rakiplerine dayak görünüyor.

3D sistemleri, şirketin mevcut Viera plazma ekran panellerinde, şirketinin sadece 566 €, Panasonic dedi fiyat artışı tutmayı sağlayan temel alır. 50inç ekran 3.476 €, 54-inç sürümü için perakende olacak mal olması beklenen 4.285 €.

Yeni ekranlar Diga Blu bir dizi bu kayıt yeteneğine sahip ve geri 3D görüntüler oynayan ray disk çalarlar ile birlikte piyasaya edilmektedir. Tüm yurtdışı pazarlarda satışa sunulması bekleniyor Kısa bir süre Japonya'da da piyasaya sonra.

Salı günü Tokyo'da bir basın toplantısında başlatmak Duyuruyu, Shiro Nishiguchi, Panasonic Dijital AVC Pazarlama Bölümü Başkanı, "bir çözüm ile 3D devrimin bir çeşit başlangıç dedi, biz tüketici yerinde bulacağınız yeni ürünler için fiyat belirledik kolay ödemek. "

Karar fiyat artışı sınırlandırmak için bir zaman geleneksel düz ekran televizyonlar için pazar keskin fiyat yaşayan az gelir sıkı bir rekabet ve düşme nedeniyle Panasonic'in ana rakipleri üzerinde uygun takip sorumluluk koyacağız.

Sony ve Sharp benzer ağır gelecek nesil televizyon teknoloji, kısmen var olan 3D başlıklar, sayısında bir patlama James Cameron's yakın zamanda yayınlandı Avatar gibi odaklı yatırım olarak bilinmektedir.

Panasonic TV'lerin yeni hat izleyiciler "bir film olarak sadece" onu izlerken karşı hissetmek ve sağlayan şirketin geliştiricileri "çift resimleri" nin uzun süredir soruna başardı diyor - hazırlandı, bir bir çift görüntüleri ekranda nesne örtüşme - ışık emisyon kontrol patentli teknolojisi yoluyla. İzleyiciler ayrıca pil güç ve hızla dönüşümlü 3D efekt üretmek için her objektif dışarı blok etkin çekim gözlük ile donatılmıştır.

Büyük Hollywood stüdyoları zaten teknoloji ile etkilendim ve Walt Disney, Twentieth Century Fox ve Warner Bros gibi 3 boyutlu filmler, üretmek üzere kaydolmuş

Olarak ev kullanılamaz hale Sanayi analistler atılım yılı 3D video teknolojisi için 2010 bekliyoruz. Yaklaşık 1,2 milyon adet, bu yıl araştırma birimi DisplaySearch göre, ancak satılacak bu rakam 15 milyon adet roket için 2013 yılında.