Toshiba 3D TV

Toshiba sadece yeni TV varış duyurdular - ne evrendeki en güçlü TV olmalıdır. Bunun olan Hücre TV ve 55 veya 65 inç versiyonları mevcuttur. iyi görünmüyor mu?

Iyi içi ben daha fazla endişe bu. Onlar çok sekiz crammed sahip çekirdekli işlemcilerin her şeyi ondan fazla ortalama masaüstü bilgisayar ve 143 kat daha hızlı rakip televizyonların daha güçlü yapmak için de birleştirebilirsiniz. Etkileyici değil mi? Toshiba de öyle düşünüyoruz.
Biz neler yapabileceğini imkanları gerçekten sınırsız, "Sağlam Ramirez, Toshiba TV grubu için pazarlama başkan yardımcısı, bir basın toplantısında söyledi.
Televizyon ayrıca WiFi ya da bir Ethernet kablosu indirilebilir içerik ve akış sağlayan üzerinden internete bağlı. Ayrıca net göz atabilir ve video aramaları tutun dahili video kamera ve mikrofon kullanarak.

2010 yıl 3 boyutlu TV, de bu TV hangi de ekran dışında normal TV 'atlama' kılan bir işlemci dönüşmüş bulunuyor. Bu çok karmaşık ve hızlı düşünülen futbol gibi şeyleri içerir-paced sadece birkaç yıl önce 3D yapılması.
Bu TV aşağı tarih kitaplarında genel olarak ev eğlence, evde bilgisayar ve teknoloji alanında bir dönüm noktası olarak gidecek.